Τοποθεσία

Ιξιά - Anita Apart Hotel

Ιξιά

Μινιμαλιστική μετα-παραδοσιακή κομψότηταΗ Ιξιά είναι τα προάστια της Ιξιάς, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης στο νησί της Ρόδου, και βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή του νησιού. Η Ιξιά ήταν μια από τις τρεις πρώτες αρχαίες πόλεις που χρονολογούνται από το 1500 π.Χ. Το τοπίο είναι λίγο πολύ το ίδιο, όπου και αν βρίσκεστε κατά μήκος της ακτής της Ixia: η παραλία είναι ιδιαίτερα οργανωμένη. Ακριβώς όπως στην Ιξιά, οι παραλίες εναλλάσσονται με οργανωμένες δημόσιες παραλίες, για όσους αγαπούν το κολύμπι και για τους surfers καθώς υπάρχει συχνά καλός άνεμος. Υπάρχει εξοπλισμός ενοικίασης. Υπάρχουν περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα γρήγορου φαγητού, καφέ και εστιατόρια σε μικρή απόσταση.

Leof. Iraklidon 49, Ialyssos – Rhodes 851 01 

Δραστηριότητες στην Ιξιά - Anita Apart Hotel

Δραστηριότητες στην Ιξιά

Η Ιξιά είναι διάσημη για τις αμμώδεις και αιολικές παραλίες που είναι ιδανικές για κολύμπι, χαλάρωση και φυσικά για την ευρεία ποικιλία των θαλάσσιων σπορ και είναι απαραίτητοι εκπαιδευτές για αρχάριους!

Απολαύστε μια χαλαρωτική βόλτα και εκδρομή στη χαλαρωτική και εκθαμβωτική φύση του ιστορικού λόφου, της μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής και της ηρεμίας του γύρω δάσος!

Η Ixia βρίσκεται μόνο στη δεύτερη θέση στην πόλη της Ρόδου, σχετικά με τη ζωντάνια και τις ανέσεις της Ρόδου! Εστιατόρια, Μπαρ, Ταβέρνες, Παντοπωλεία, Φαρμακεία, Atm's, Τράπεζες, Ιατροί, τα πάντα είναι σε άφθονη ποικιλία

Δραστηριότητες στην Ιξιά - Anita Apart Hotel

Δραστηριότητες στην Ιξιά

Θαλάσσια σπορ!

Απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από windsurf, kite, jet-ski και πολλά άλλα!
Επισκέψου την ιστοσελίδα

Εκδρομές στο Filerimos Hill
Το παγκοσμίως διάσημο μοναστήρι και η μοναδική φύση του Φιλέρημου!

Εστιατόρια
Η ελληνική κουζίνα έχει μαγειρική παράδοση περίπου 4.000 χρόνων και αποτελεί μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδας.

Αξιοθέατα - Anita Apart Hotel
Αξιοθέατα
Απολαύστε ήσυχη διαμονή στο δωμάτιό σας και μπείτε στο ζωντανό κέντρο της Ιξιάς, μόλις λίγα μέτρα μακριά. Ταυτόχρονα βρίσκεστε ακριβώς δίπλα στα πιο αξιοθέατα του νησιού!
ESPA